En contra del 3+2

El 3+2 és un tema candent en  l’actualitat de la vida dels estudiants. Les opinions i els punts de vista es van formant i finalment podem veure que existeix una uniformitat en les ideologies dels estudiants. Aquesta doctrina es basa en rebutjar la reforma del govern en front al model d’estudi. Els motius del refús són diversos però en aquesta publicació està enfocada cap als diversos tipus de reivindicacions i de protestes que es duen a terme a través de mobilitzacions estudiantils.

Les pintades a les parets, inclús de les pròpies universitats, donen a entendre la disconformitat del fet per part dels estudiants. A través de frases creatives o inclús clares i concises, volen fer-se escoltar i arribar al màxim de gent. Però això no és tot, sinó que els estudiants ocupen els carrers manifestant-se. El que és indiscutible és que no es volen quedar de braços plegats i, de manera pacífica i organitzada volen trobar una solució a una cosa que està enfrontada amb els seus ideals.

Per últim existeix una altre manera de protesta que es realitza indirectament, sense accions directes. Una acció tant antiga i que tants fruits ha donat com les vagues, serveixen per indicar que d’aquesta manera els estudiants es neguen a fer classe.

Marc Fernández

Deja un comentario